Не звинувачуймо себе за помилки в житті
Бо з кожною із них стаємо лиш мудріші
Не тратьмо час у роздумах і самозабутті
А висновки зробивши, станем сміливіші
Не звинувачуймо себе за помилки в житті
Цінуймо долю за такі її уроки
Здобутий досвід хай послужить нам у майбутті
Наукою, щоб не робити хибні кроки
Не звинувачуймо себе за помилки в житті
Та визнаваймо іноді й свою провину
Не помилявся тільки той в буденній суєті,
Хто смакував життя лише на половину
Не звинувачуймо себе за помилки в житті
І будьмо гідними свого звання " людина"
Шукаймо щастя у стабільності і простоті
А помила - це не завжди наша провина