Вмієш літати? Лети!
Вмієш писати? Пиши!
Може ти вмієш творити
Машини, людей алгоритми?
⠀
Може ти художник в душі?
Може душа твоя бігла?
Тому, коли спиш у ночі
Сниться планета остигла...
⠀
Тільки на місці не стій!
Душа твоя - творча натура...
Послухай її і почуй,
Життя - це не карикатура!
⠀
Бог створив тіло тобі!
Він наповнив його мріями...
Щоб не ридав в самоті
Послав тобі Ангела, кажуть він з пір'ями!
⠀
Ну ось, ти знаєш... Не сам!
Несеш по житті свої страхи.
Творець все тобі Дав
Досить знаки шукати...