Глибше не впасти у тебе
Вище - намарно й нестерпно
Не підпускають до неба
Зігнилі залишки "треба"
Тінню проб'є по зап'ясті
Очі печуть, скільки ж спротиву
Вичекано, й так зненацька
Аж до безпамяти дотиком
Витягни з мене все сум'яття
Щоби за крок не впустити
Щоб до кінця
Любити...