Не залишай мене зі смутком віч-на-віч
Прошепочи мені в розпалені вуста
Давай пройдемо шлях з тобою пліч-о-пліч
Вперед до сонця через роки і міста
Ти доторкнись до неба мовою сердець
Розправ за вітром всі вітрила корабля
І розпочни зі світом неповторний герць
Та не шукай мене, бо поруч буду я.
А час летить скоріш - лови чудову мить
Позаду битий шлях та спалені мости
Я знову підведусь....і вже не так болить
І не шукаю ніц, бо поруч будеш ти...
30.08.2019