Прийшла Америка на Україну,
В подертих джинсах, в голлівудських фільмах,
Прийшла, щоб спокусити сиротину
І задушить її в своїх обіймах!
Едем наш обернути на пустелю
І скальпувати, як аборигенів,
Продать до європейського борделю
І виставлять на глум, мов манекенів!
Спітнілі потираючи долоні,
Похитуючи бедрами хітливо,
Прийшла навчить молитися мамоні
І зуби шкірити на камеру брехливо!
Парує на столі гаряча кава,
В замерзлий ранок ми удвох з тобою...
Пульсує в мізках верховенство права,
Як у гульвіси після перепою!
І шкірить мені зуби смерть з косою,
З пов’язкою на лобі «Толерантність»!
І мацаю я привида рукою -
Чи це не віртуальна вже реальність!
Прийшла Америка на Україну...