І що не день новий прикол,
Твердить "воно", що він не лох.
Та хто повірить в байки ті,
Чи є щось щире у душі?
" Какая разница" щодень,
Співа "воно" одних пісень.
Над ним сміється увесь світ,
Докупи не складе й двох слів.
Ще й із шпаргалки все чита,
Та увесь час вона не та.
Бо написав йому @уйло,
Не може думати "воно".
Продасть Вкраїну за "крейцар",
Такий у " нього" гонорар.
По "фені" все твердить щодень,
По-нашому анітелень.
Але прийде колись той день
Співатимем своїх пісень.
Колаборантів згине й слід,
" На родіну" "злиняють" всі...