Вона не любить махровий рушник.
Кокос і диня -аромат її лосьйону для тіла.
Ти до неї так швидко звик.
Що до інших немає діла.
Це раптово, і якось поза вибором .
Слова злітають , безглузді, інколи дуже.
Вона то злиться ,то сміється - все вихором.
І саме це тримає на прив,язі ,і голову кружить.
Солодко, біля неї побути , хоч страх.
Але замерзаєш , від погляду дикого.
Загублений зміст у рядках .
Вона то сміється , то злиться -вихором.