Втомився ангел йти з тобою...
"Куди ти серденько біжиш!?"
І він вже вказує рукою!
А ти не бачиш ти спішиш....
⠀
І впавши в прірву глибше моря,
Коліна терпнуть, руки мліють,
"Ну де ти є мій ангел Божий
Коли на тебе всі надії!?"
⠀
І крилам вітер підкорився,
І взяли плечі мужні руки!
"Бач, не даремно ти молився
Молись і далі", тихі звуки...
⠀
Та ти за день забудеш втому!
І знову навмання біжиш...
І ангел знову за тобою,
І коли йдеш, і коли спиш...
⠀
Втомився ангел йти з тобою...
Він вже не знає як вказати,
Що тебе дано на цю землю
Великі справи з ним пізнати...
⠀