Проблеми, турботи, сотні несказаних слів
Бездумність, безпечність чи так, не зумів...
Знайдемо ще час, напишемо кілька рядків
А старість крадеться до наших батьків
Нехай буревій, а чи дрібненькі незгоди
Лиш доля змішує карти в колоді
Та де б ти не був, у тебе за́вжди є якір:
Хатина, в якій живе рідна матір
До батька так просто лише номер набрати
Аби ні про що йому розказати
Спитати як справи, здоров'я, як минув день
А чи заспівати знайомих пісень
Бо в день, що начеб і не віщує біди
Ти все віддасиш щоб вернутись туди,
Де матір і батько, де зроблено перший крок
Натомість лунає тривожний дзвінок.