Веде туди мене дорога,
Де мої друзі роблять чай.
Сучасний світ - одна морока,
Для когось пекло, для когось рай.
Веди та мчись, моя маршрутка,
Чаю чашку хочу я перехильнуть.
Смачний, міцний і ще ватрушка,
Мій смак не просто обмануть.
І от зробив я пересадку,
На синю лінію метро,
Сьогодні не курив я травку,
Чи може десь це вже було?
Чай, чайок, моє чаїдло,
До тебе мчуся - ти чекай!
Сьогодні в тижні день - неділя,
І я не на весiлля, а пити друга мого чай....