Сьогодні, близько 4 години ранку, у Харківському військово-медичному клінічному центрі Північного регіону перестало битися серце командира 128-ї окремої гірсько-штурмової бригади полковника Євгена Коростельова. Важке поранення бойовий офіцер отримав 12 листопада, під час виконання завдань у районі проведення операції Об’єднаних сил.
Керівництво Збройних Сил України висловлює щирі співчуття рідним та близьким полеглого захисника України.Генеральний штаб ЗСУ / General Staff of the Armed Forces of Ukraine
Сліз вже бракує.
Вічна пам'ять Герою України !
Інформація з інтернету
Обняла тебе... Ох, обняла,
Дика осінь, із холодом смерті,
Повела тебе - враз повела,
В сад Господній, де брами відперті.
Ой, лебедику! До небес -
До Господніх небес, розпятих,
Аби в судний день з ним воскрес,
У сумних молитвах, багатих.
У холодних дощах душа...
Так ще жити була потреба,
У далеку путь вируша -
У далеку стежину... до неба.
Ясним соколом в дивний стрій,
Воїв стрій, що уже без болю,
У закутки обірваних мрій -
У відміряну Богом волю...
(С) Леся Утриско