Ти обіцяв вільні й незаймані
Пристрасно чорні, чисті й безгрішні
Чи то я була занадто спішна
Падала стрімко минаючи янголів
Ти обіцяв пришити й до крику
Врізати в шкіру, аж до кісток
Не шкодувати червоних ниток
Потім штовхнув із шепотом: звикнеш
Ти обіцяв поряд летіти
І розправляти піря...
Я обіцяла віру
Й не повертатись звідти