Шукай і пам’ятай:
Сьогодні, завтра, завжди
Попросять люди – дай!
І може, буде краще!
Кого любив, не загуби,
Бо новий день, то день,
Бо втратить легше, ніж знайти,
Знайти нових людей.
Диви, не захлеснися ти,
Припливом сил нових,
Іди і по життю веди
Поменше вчинків злих.
Породжуй добре у собі,
Хай гра віолончель,
Не знаю чому і коли,
Так каже новий день!
І крок дзвінкий твій відіб’є,
Німий, старий асфальт,
Усе у світі - це твоє,
То ти ділись, давай!
І вірю я, що скоро нас,
Це світло з під небес
Осяє. Й прийде добрий час,
Не просто так, не десь!..