Зацвіла троянда пізно у саду,
Немов би відчула теплую пору,
Зацвіла троянда на диво мені,
Широко розкрила пелюстки свої.
Пелюстки відкриті ніжні і п'янкі,
Аромат і радість приносять мені.
Пелюстки в садочку горять, променіють,
Мені серце й душу гріють, гріють, гріють...