Тиша явно не матроська.
У Гаазі – тишина.
Чіна, *** Ин і Moskau
обирають пахана.
У Європу йде руїна,
у Гааги є сусід –
Moskau... Сучий Ин і Чіна
окупують білий світ.
Їм усюди мало місця.
Зазирає ще за тин
бойова лукава трійця –
Moskau, China й *** Ин.
У Китаї - «наші в доску»,
у Кореї – все війні,
моська чапає у Moskau,
Україна – у вогні.
Не доїли наше сало,
то грабують у бою...
Чайканші, Сосо і Мао
почивають у раю.
Та лишили недоноска.
Тиша є, але матроська.
Скаженіє вертухай,
бо Росія – це не рай.
І Китай іде на Moskau,
а Корея у Китай.