Брудні сліди в душі-чиєсь топтання.
Чого ж ти знову така наївна,впускаєш.
Вкотре щиро віриш в кохання.
Хоча, наслідки добре знаєш.
Порожнеча,сльози,розчарування.
Та дурне якесь сподівання,живуче таке,ТОБІ Притаманне.
Мариш знову весною ,не спиш до світання.
А зараз лиш підходить грудень-туманно.