Проходять ночі в мертвій тишині,
Я згадую слова, що говорила ти мені.
Дивлюсь в вікно, а там туман стоїть,
Яка ж прекрасна новорічна мить.
На вулиці мороз, сніги метуть повільно,
Хвилини йдуть так швидко беззупинно.
Чому не спиш ріднесенька дитино?
Чому не сплю? Я сам не знаю,
Дивлюсь в вікно - зима кружляє.
І раптом чую дивний звук,
Такий легенький: тук, тук, тук.
І знову тиша, все мовчить,
А сніг летить, летить, летить,
Та місяць в небі мов вогонь горить.
Яка ж прекрасна новорічна мить.