🕸І скільки століть цьому віку?
Ніхто напевне не знає.
Дадуть тобі в руки зірку.
"Чому не сузір'я?!" - спитаєш.
⠀
Засвітить над світом сонце...
"Та чому воно ще не гріє?"...
Тримають руки троянди,
Та вже хочуть синіх лілій!
⠀
Так, кажуть краще синиця.
То брехня! Бо й журавля буде мало!
І дадуть тобі в голоді булку:
"Чому не з медом?!" - світ проклинаєш...
⠀
Завжди мало, хочеться краще!
Потім більше і більше, і ще....
Всевишнім дано так багато,
Та ти не вмієш цінувати і те...
⠀