Твої родимки
на долонях
зап'ястях
пальчиках -
зграї птахів,
що створили сузір'я Ведмедиці
шифри твоїх галактик
мапи космічних станцій.
Їх справжній дослідник
відкриє і відгадає
знайде всі ключі від серця Теночтітлану.
Але.
Бачити їх дозволяй лиш тому,
чиї наміри істинні,
хто готовий пройти крізь
цунамі шторми буревії
не злякавшись твоїх глибин,
що від істинності і справжності
в кого помисли чисті
а серце надійне і щире.
Лиш тому дозволяй
доторкатись твоїх сузір'їв.
Усе інше - лукавство,
що приносить пустельні пустелі.
Найцінніші скарби не кидають за безцінь
До ніг
Першого-ліпшого перехожого.