Якось зібрався в банк за пенсією. Одягнувся. Уже підійшов до дверей. І тут мене зупиняє дружина:
- Ти куди зібрався? В банк? В цих штанях, що їздиш на дачу? Там же молоді дівчата... Переодягнись!..
- Нічого, - кажу. - Я краще перед входом в банк ці штани зніму...