Світло, сила, ніжність і краса
Все переплелось у танок невпинний-
Бурхливу і стрімку ріку життя
Нашим серцям цілющу, живодайну
"Горицвіт" - наша палка зоря
Що сяє у галактиці культури
Показує дорогу в майбуття
Долає людське горе і зажуру
І кожен рух ми щиро проживаєм
Відчуваючи усю красу буття
У танці мріємо радіємо кохаєм
Емоції виливаємо і почуття
А дядя Вітя хвацько як заграє
Ноти в душі луною обізвуться
Танцюємо ми серцем і душею
Так гицаємо, п'ятки аж печуться 😂😂😂
Народні танці - молодість, краса
І обганяють сонце, ввись линуть невпинно
Любов'ю наповня наші життя
Перли фольклору... цінні сокровенні
Народним танцям...❤️❤️❤️