Може я старий, не знаю,
Та щурів не поважаю.
То традиція не наша,
Це підкинула нам раша.
Вже підсунули свиню,
Тепер ще й щура в меню.
Нащо воно, люди, нам -
Той всесвітній, не наш, хлам.
Всіх вітаю з Новим роком,
Щоби семимильним кроком
Ми вертались у своє -
Воно бігме краще є !
31.12.2019 р.