З НОВИМ РОКОМ!
Новий рік на порозі. Одна лиш доба
Залишилась для нас від нестримного часу.
Промайне і вона. Та нехай нам журба
Не спішить наливати полинову чашу.
Краще келих вина в дружнім колі сім’ї;
краще пісня і сміх, віра в диво казкове;
Краще очі щасливі твої і мої
І дитинства пора назавжди веселкова!
Білим снігом встелила весь простір зима,
Кожну гілку в садку снігуром прикрашає.
А вже Санта старий на оленях до нас
Із Лапландських країв до гостин поспішає!
Відчиняймо для нього серця і дома,
Накриваймо столи для багатого свята,
Веселішого часу у долі нема,
Чим зимового балу подія строката!
Хай кружляє мелодій чарівний танок,
Хай здоровими будуть у ніч новорічну
І маленька дитинка, і старий дідок,
І бабуся сивенька і внучка тендітна!
Хай над світом засяє надії зоря,
Перестануть навічно гармати стріляти!
Хай любов’ю юначою очі горять
І в оці сімдесят ще могти цілувати!
Будьмо, друзі і рідні! Шануймо себе!
Ми ж бо варті найкращої світлої долі!
Хай для кожного з нас з милосердних небес
Зійде дух доброти від Всевишньої Волі!