Лине в небо коляда,
Гріє днина непроста
Народився Бог в яскині,
Славимо Дитятко нині
Колядуємо, співаєм,
Душі світлом наповняєм
Бог з небес Любов дарує,
Божий Син цей світ мирує.
Засіваємо добром,
Золотим пшениць зерном,
Щоби радість в кожну хату,
Щоб щасливі всі, багаті
Срібним дзвоном голоски –
Колядують діточки.
Бог живе в серцях маленьких,
Україна, рідна ненька.
Засівайте, колядуйте,
Радуйтеся, не бідуйте.
Божий Син на світ родився,
Щоб весь люд з гріха звільнився.
Колядуйте, добрі люди,
Нехай мир у Краї буде.
Несіть мову солов’їну,
Світло і Любов в родину.
Прославляймо Дитя Боже,
Щоб життя було всім гоже,
Мирне небо і добро.
Славим Господа Різдво!
Христос народився!
Славімо Його!
13 січня 2020
(с) Валентина Гуменюк
Полотно Олега Шупляка