Так хочеться відчути знову щастя,
що гріє душу і збуджує кров.
Зібрати свого серця всі "запчасті".
Повірити іще раз у любов.
Те почуття, що справді окриляє,
бентежить, зводить з розуму,п'янить,
дарує сили (їх здавалось вже немає),
і знову вогник у очах горить.
Так хочеться відчути знову ласку
від ніжних дотиків, обіймів тих міцних.
Поринути в ту незабутню казку.
Ах, як багато мрійників таких...
Та в кожного із нас своя є доля.
В ній трохи є печалі і утіх.
Як трошки почекати буде воля,–
то наше щастя знайде нас усіх.