Як хвиля,накотило.
І ти шукаєш класний статус ,знов.
Посміється з тебе ніч.
Безсоння -це ще не любов.
Думки,що зашарілися від твого марафону.
І пристрасть,від недавна,до телефону.
Сердечко, смайлик,крапки, знаки питання.
Посміється з тебе день.
Досі віриш в кохання))
Але душа не зважає.
Фарбує твій час .
Знову літаєш,мрієш.
Укотрий раз.
І байдуже,хто насміхнеться .
Важливо,насправді лиш те,
Що серце прискорено б,ється.
І в січні-весною цвіте.