Щоб осягнути неземну красу троянд,
Відчуй на свому серці біль її шипів
Вони, заносять в почуття байдужість - яд
Солодкуватий присмак ніжних пелюстків
Тягар безмірний , споглядання, на душі
Краси її, тримаючи в своїх руках...
Серед бажань , одне що не розчиниться у млі
Всі інші - краплі крові на шипах
Напевно все життя не зможу я нести
Принцесу - квітку похиливши вниз
Додолу сипляться зів'ялі пелюстки...
Старечі руки та іній на шипах.