Реакція на ухвалення Радою
нових законів, у тому числі й
закону про освіту
Замовкли оркестри і скинуто маски
з пихи й славолюбства, як банери,-- вбік.
І знов наступили в розставлені пастки —
втрапляли вовік в них — й утратили лік.
Розвісивши вуха, вслухались в «сократів»,
і вірили сліпо в новітніх месій.
Стрясалась земля від пустих горлохватів,
а світ дивувався з таких чудасій.
Ментальна незрячість? Байдужість, бездумність,
зомбоване «рішать, як завжди, без нас»?
І наче досвідчені в горі, й розумні,
а тлумим в собі безнадійності спазм.
Міцніє зелена вкраїнська еліта,
нові демагоги лякають щодня.
Які ще «реформи» чекають до літа
і доки дошкульне прийдеться терпіти:
«…а кожен народ гідний свого вождя…»?
До чого то усе дійде? Раніше були фільми, які давали позитив, пізнавальні.
Зараз на екранах насильство. Які є прикладами для наслідування.
В школах перевіряли кожного року здоров*я
дітей.
Тепер медицина про них не дбає, а ще й закриває лікувальні заклади.
Складається враження, що держава планомірно не дає розвиватись молододому поколінню.
Питання з якою метою?
Valentyna_S відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00
А,що країна,знов мовчить Бо дуже хоче без потрясінь жить...
Мріє про мир, про достаток та добро
Питання хто пожалує нам це,скажіть хто...
З Святом Вам!
Valentyna_S відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00