Там, за тисячі кілометрів автострад, передмість і доріг,
Є найкраща у світі країна - мого серця святий оберіг.
Десь за Альпами - сині Карпати, у молочних туманах - ліси,
Ген між горами небо кошлате загубило над Прутом сліди.
Приспів:
Із далеких доріг повертаюсь, як у рідне гніздо журавлі.
Я з тобою, моя Україно, - найщасливіша жінка Землі! (2)
І несуть мене крила надії у Замулинці - рідне село,
Де у школу малою ходила і науку вбирало чоло.
Поміж яблунь - біленька хатина, в ній живуть дорогенькі батьки;
Переплетені, мов споришами, незабутні дитинства стежки.
приспів:
Із далеких доріг повертаюсь, як у рідне гніздо журавлі.
Я з тобою, моя Україно, - найщасливіша жінка Землі! (2)