Сьогодні ми усі ще є,
Завтра когось не буде,
Тому благаю. усіх я,-
Цінуйте життя, люди!..
Цінуйте кожну в ньому мить,
Вона ж бо неповторна,
І білий світ, й себе любіть,
Любов - життя основа...
Любіть життя і білий світ,
Навіть коли вам важко,
Любіть життєвий світу квіт,
Життя, воно ж прекрасне...
З часом всі труднощі минуть,
Так як усе минає...
У святах й буднях життя суть,
Це кожен із нас знає...
Життя і світ, й себе любіть,
Сім"ю свою плекайте,
Звісно працюйте й все робіть,
І кредо своє майте...
Й природу - матінку любіть,
Терпіння треба мати,
Дощі, сніги й вітри минуть,
На них не нарікайте...
І сонце вигляне з-за хмар,
І радості прибуде...
Частіш ходіть, люди, у храм,
Вірте у краще, люди!..
Про те як ми тут живемо,
Із неба Бог все бачить...
Якщо ж ми часто грішимо,
Моліться, Бог пробачить...
Тому я знову повторюсь,
Цінуйте життя, люди,
Щодня я Богові молюсь:
Хай завтра кращим буде!!!