Коли тяжко тобі буде,
Хлопе, при роботі,
Ти згадай, що тяжче було
Тобі при нудоті,
Як нудився без роботи,
Марно вбивав час,
На годинник поглядав
І мучив матрас.
Так що роби собі, хлопе,
І не кляни долю,
Що робити, що лежати
Ти май силу волю.
"Добре там, де нас нема",
Де ми є - ще краще,
Бо таке життя, що зробиш
То сите, то натще.
24.01.2020 р.