***
ти знову мене покликав
не думала, зопалу - НІ!
і слухавку скинула гнівно
палаючи від брехні
а потім картання розпач
знайомої солі смак
нарешті – дзвінок і голос
готовий почути – так.
ця впевненість, ця готовність
знайомий протест в мені
подумала, вдих і видих.
Отримуй за впертість – НІ!
24.01.2020
***