у тебе стрічка зав'язана на зап'ясті
запалена сонцем, наповнена літнім дощем
як теплий спогад, як літо, чи як шматок щастя
барвистий світанок, сніданок, малиновий джем
танцюють бокали з вином, розкидають думками
і листя дерев без кінця колихають пісні
сплітаються пальці, сплітаються руки, сплітаються рани
і ти знову п'яний
finita montana
пливуть кораблі
сьогодні востаннє, вдихни на прощання
допий ціле море
і стрічку сильніше зв'яжи
цілуйся із вітром, із танцем, із місячним сяйвом
кохай. надихай. відчувай. переповнюй.
живи.