Лише для тебе я існую
Бо дорогий твій ніжний цвіт
Тобі я «Землю» подарую
І весь кохання милий світ
Заради тебе підкорю я
Весь всесвіт, душу всю віддам
Бо лиш одну тебе люблю я
Тебе ніколи не придам
Живу, щоб ти була щаслива
І бачила лише добро
Моя дитино, ти вродлива
Я збережу твоє єство
Не дам, щоб плакала від горя
Від тебе зло я відведу
Я подарую всесвіт моря
Тебе я житті не підведу
Ти ідеал душі моєї
За ради тебе все пройду
Я хочу лиш краси твоєї
Твою я душу підкорю
13.05.2004 (Яресько Я.М).