І дім величавий,
І Марічка ласкава,
І батьківська постава в синів.
Невгамовні моторні внучата
Як найкраще все склалось в кота
Задоволений писок вусатий
Розчинився у лиску хвоста.
Ось на лавці під Сонечком
Біля свого віконечка
Геть не хочеться кращого раю
Що хотів у житті - усе є.
Та невже ж це усе !
Холодить з обіцяного раю.
Край - де вперше нап'єшся води.
Сяє Сонце над річкою ,
Де зустрівся з Марічкою ,
Дуже хоцеца жити завжди.