Ранок ще не настав
Ліхтарі мов ті зорі
По периметру світять вночі
Знову я в зачарованім колі
Замість снігу кружляють дощі.
До весни ще далеко-далеко…
Щось не так у природі, ніхто не збагне
Новий вірус, нова в світі халепа
І здається що нас вона теж не мине.
Прокидаюсь ,вмикаю новини
Обмаль часу лишилось у нас
Знов вбивають, знову зраджують Україну
Ми марнуємо даний нам Богом наказ.
Економіка падає, ціни зростають
Зашморг злиднів на шиї висить
А парламент та уряд дифірамби співають
Потерпіть. Краще будемо жить.
Глухий кут і зневіра в усьому…
Нас уже не лякають ні сніг, ні зима
Мира прагнемо всі, але в колі знайомім
Безгрошів’я ,брехня і війна.
02.02.2020