Я в свисті куль, у шумі хвиль.
Хто ж я? Я твій одвічний спокій.
В окопі сотні нас таких
Метал в руках, на серці- попіл.
Я бачив біль, і сам ним був
Ти ж бачиш, зовсім я не той вже.
А ким я був? Я вже й забув,
Згадати допоможеш?
Вольтаж зашкалює в мені,
Сьогодні обстріл, потім тиша
А ти, а ти пиши мені.
Хоч дюйм тепла в листі залишиш.
Я буду тут, ти будеш там.
І фото знову поцілую.
Своїм теплом, своїм життям
Тебе, я завтра знов врятую...