Цілувала мене так лагідно,
Добуваючи в тілі вогонь
І думок алгоритми зладжені
Затуманила все любов.
Спокусила мене обіймами,
Непотрібно тут зайвих слів.
Твоє тіло,мов квітка лілії
Почуттям віддалось в полон.
Зчарувала мене ти поглядом
Неймовірної глибини.
Почуттів ті шалені вогники
Мали відблиск в очах твоїх
Нічне небо всіяне зорями,
Місяць променем на стіні
Вирізьбив дві тіні оголені,
Що в обіймах в одну злились
Твоє тіло,мов квітка лілії
Віддалося мені в полон,
Цілувалися ми так лагідно
Затуманила все любов
6.02.2020 р