Пісня Гени Крокодила коли він згадує свою першу зустріч з Чебурашкою.
На мелодію відомої пісні "Час рікою пливе" яку виконував Микола Гнатюк.
(фото з інтернету).
Час рiкою пливе, як зустрiв я тебе,
як зустрiв я тебе Чебурашка.
Довго-довго дививсь, марно очi трудив,
бо вгадати, хто ти було важко.
Довго-довго дививсь, марно очi трудив,
бо вгадати, хто ти було важко.
Ти маленький такий, лопоухий, смiшний,
I зiтхав ти так сумно i тяжко.
"Як Вас кличуть?" - спитав, а ти вiдповiдав:
"нехай кличуть мене - Чебурашка!".
"Як Вас кличуть?" - спитав, а ти вiдповiдав:
"нехай кличуть мене - Чебурашка!".
Як згадаєм про це, то з"їмо ми сальце
I горiлочки вип"єм три пляшки,
Вже минули роки, - й це дається взнаки,
бо допити три пляшки вже важко.
Вже минули роки, - й це дається взнаки,
бо допити три пляшки нам важко.