* * *
Не можу я про це мовчати,
Коли кричать навіть собаки…
Пес знову виє у під'їзді,
Тепер напевно вже на голод,
Який влаштують талмудійці, –
ЛжеСлуги і фальшивий Голос,
Скупивши землю – спільну цінність,
Пустивши під кукільний колос…
* * *
Проєкт проєктів проєктують
Космополіти-проєктанти, –
Під себе простір форматують,
Який дали нам Бог і татки;
Членкинь, дизайнерок, слухачок,
Орфографічно наплодили,
Жиди, грузини, аля хачик,
При владі риють нам могили…