Привіт читачу!
Як твої справи?
Ти гімнастичні вже виконав вправи?
Гаразд, промовчу :)
Ти усміхнувся?
Я знаю :)
А випив сьогодні сма́чної кави?
Гадаєш мені не цікаво?
Діалогу з тобою жадаю.
Як в тебе настрій? А здоров'я?
Як би не бу́ло – міцного бажаю!
О, до речі, з якого ти краю?
Які на сьогодні маєш плани?
В якому зараз ти стані?
Надіюсь немає душевної рани.
Невже нині день проведеш на дивані?
Ах, не один?..
Тоді непогано :)
Ну що ж, зичу тобі гарного дня,
Не тільки сьогодні, але й щодня!
ℬℭ22.02.2020K Λ Е О Δ О РВірш №31