І
Не до революції... наразі
боїмося іншої зарази...
Є багато цілей та ідей
і критичну набирає масу
армія зомбованих людей.
ІІ
Що хвилює автора сьогодні,
те дратує завтра читача:
оди у поезії не модні
ні герою, ні небесній сотні,
тліє реноме у діяча,
слуги біомаси ще у моді,
а Майдану – наче й не було...
телеящик Рашії на сході
популяризує у народі
пугало імперії – Пуйло.
Вчора гомоніла Україна,
ну а нині армія совка
величає свого бабуїна,
а сім’ю велику і єдину
обіймає ворога рука.
Поки ми травили теревені,
ожили поводирі юрми –
агенти Московії зелені,
бігаючи голими по сцені
і маніпулюючи людьми.
ІІІ
Буйний вітер напинає парус.
Поки масі імпонує хаос,
голови окутує пітьма.
У юрми енергія буяє,
та у вищій гільдії, буває,
розуму критичного нема.
Параноя піднімає
галас,
палубу історії хитає,
пацюки дорвались
до керма.
Нещодавно Андрій Макаревич підмітив цікаву тенденцію революцій, що жодна з відомих не привела людство до щасливого майбутнього, в якому має бути справедливість.
Знайшли кого слухати.. Зі всіх російських каналів і наших проросійських нам починають "вдовблювати в наші мізки", що Майдан - це революція, переворот, а переворот - це погано, і що з непокори нічого доброго не вийде..
До Майдана були революції. Найвідоміші історичні то Французька та Жовтнева. Події розвиваються в тих самих напрямках - людина править людиною їй на шкоду. І це не змінюється ніяк.