Батьківщина моя не здається,
Хай затямить Москва і Ростов –
Україна не продається
За пролиту синівську кров.
Чому лізуть сюди чужинці ?
Що шукають на нашій землі ?
Схаменіться, нащадки ординців,
Відвезуть вас назад у труні !
Хай почує Мордва і Чукотка,
І затешить в своїй голові –
Вже не раз українська «сотка»
Червоніла в ворожій крові.
Забирайтесь з Донбасу і Криму,
У вас до біса своєї землі –
І китайці вам дихають в спину,
Їхні землі давно вже тісні.
Батьківщина моя не здається,
Кремль засвоїть нарешті урок –
Україна в ярмо не вернеться,
Україна – Європи шматок.
Лютий 2020