Він мутить воду, він створює хаос
Найгірше у нас давно уже сталось
Затуркані люди, перелякана влада
В театрі абсурду з’явилася зрада.
Підміна понять, тотальне шпигунство
Гоніння на чесних, феодальне дикунство
У кожному жесті,у кожному слові
Прийдуть, арештують і будьте здорові.
Поки що не ми,а сусідня країна
Де цар кагебіст,де суцільна руїна
Там нас зневажають, принижують гідність
І тільки за те,що ти українець.
Багато у пастки попали брехливі
Начхати таким на солдатські могили
У них там є бізнес, свої праотці
Продались дияволу за папірці.
Та хаос не довго ще буде тривати
Важливо навчитися перемагати
Бо вже захитався трон вурдулака
Як би не бісилась сусідська собака.
10.03.2020