Корони вірус -
Є халява
Для студентів, учнів...
А квитки хто
Продавати буде?
Навчати? Паніки недуга
Поглине думок
Ліс, бажання
Стихне виходить
На зустріч
Душам, що
Покинули свій дім.
Корони вірус - наче
Смерті та коса.
Є вершник Апокаліпсису
Чи навіть ні?
Чи Смерть це
Невидима? Чи, може -
Божа кара це?
Хто-зна - не знайде
Ще кончина
Твого здоров'я -
Заховавшись ти.
Корони вірус
Двері відчинять
Не зможе.
Зупинять вже може
Світ цей. Він
Піде назавжди...
Сподівайся враз.