КоронаВірусу…
Коронували де тебе й коли не знаю...
В Китаї, а чи в пеклі десь давно,
Та смертоносним вже тебе назвали
В реальності, а не в якімсь страшнім кіно...
Одним страждання, іншим божевілля
Приніс на землю Вірус дивний цей...
Страхи в Великий Піст й нові терпіння,
Панічні розлади для влади, смуту для людей...
Молитись варто щиро і щоденно
За чистоту подбати не лиш тіла, а душі,
Щоб Воля Божа світ благословенний
Нам захистила на життєвому путі.
Бо, кажуть, бережених й Бог оберігає,
Тому терпіння ці смиренно ми приймім,
Бо разом з нами нині і Христос страждає,
Приймає страсті й муки на хресті святім...
Чомусь така, мабуть , Господня кара,
Щоб схаменувся світ прокисший весь,
Любов згадав, що для душі велична слава,
Заради чого і чому Христос Воскрес!
13.03.2020
#поезія_Іванна_Осос