Дорогі поети!Зупиніться,писати про інтимні почуття.Пишіть,про глобальні проблеми.Прийшов, час посту.Страсні дні.
КОРОНОВІРУС
ВДИХНИ У НЕБО
А світ, стоїть над безоднею, на краю...
Ти,зупинись!... Вдихни, у небо ковток.
Почуй, голос божий ...Cпаси, душу свою!
У молитві, зроби до Всевишнього крок.
Збожеволівши ,світ летить змію у пащу
Чути,океану морський рев розбурханих хвиль.
Горить,Австралія страждає від бурь злив граду
У повітрі,коронавірцс заражена пиль.
Подбаймо про чистоту тіла і душі!
Відкриймо своє серце до Бога Отця!
ВІРУС, веде війну з людством на землі
І стоїть, питання Смерть, а чи Життя?
На все воля Божа , що діється у світі!
Надійся ,на Господа ...здай ,путь земну!.
Хто бореться за життя той бачить світло
Вір , що у біді він подасть тобі руку свою.
У покаянні , Бог прощає нам провини усі
Він ,чує плач матерів , сироти і вдови.
Через тернистий шлях дає спасіння душі
Буде суд божий для кровопивць війни.
Скажіть, а хіба це не Господня кара?
Як стовче жито ,зіб'є первоцвіт ураган,
Що горить земля , спалює безмозгла отара
I п'є , людську крівцю лукавий тиран .
Космос , попереджає що у нас ще є час
Маємо , шанс на гідне життя на землі.
Зупинімо, війну! Нехай сонце сяє для нас!
Дощ , зцілить землю щоб був хліб на столі.
Короновірусна чума вбиває життя
І у всіх паніка, страх і тривога.
У вселенської панянки GOVID ім'я
Немає ,ще ліку... одна, надія на Бога.
М ЧАЙКІВЧАНКА