Блищать вітрини
Пусті очниці манекенів
Понурі спини
Кудись спішать
Ти де, моя нене?
Людино, відкрий своє серце
Вона так довго стукає
Вулиця милосердя.
Ніхто не хоче бачити, чути
Сковзнути поглядом
І зразу забути
Твої очі горять у небі
Ти знаєш, моя нене.
Людино, відкрий своє серце
Вона так довго стукає
Вулиця милосердя.
Ніхто не спробує
Руку подати, спасти
Надія є, та не в цьому житті
На небі ти і твоя наречена
Каже мені моя нене.
Людино, відкрий своє серце
Вона так довго стукає
Вулиця милосердя.