Немає перепони і табу
нацькованій агресії зі сходу,
коли ведуть зомбовану юрбу
фальшиві слуги іншого народу.
Московія увічнила чмиря.
І малороси, і паяци раді,
що захищають коміка-царя
«азірови» і «дєвочкі» у владі.
Лукаві і смішні поводирі
займають територію отари.
Вовки й шакали виють угорі,
у низині чатують яничари.
Моря і землі ділять москалі,
не забувають інтереси німця...
Аматори терору – сомалійці,
а хунта засідає у Кремлі...
Європа «коронує» українця,
аби щезав із рідної землі.