Змінив коронавірус плани, мрії, суттєві корективи в життя вніс, не знали ми проблеми пандемії, нині думки єдині в сіл і міст! В минулому тепер якісь поразки, кумедно виглядають із світлин, дезинфікатори шукаємо і маски, окрім війни в країні карантин! У дистанційному працює хтось режимі, статистика інфекції сумна, багато стали з нас легко ранимі, змінила цінності у більшості весна! Віримо в краще, та охоплює тривога, а серце ледь не вискочить з грудей, просимо захисту і порятунку в Бога, і молимось за рідних нам людей!